Noutati

KIT SUPRAVEGHERE ITP- cea mai buna alegere pentru a fi legal conform noilor reglementari RAR

KIT SUPRAVEGHERE ITP- cea mai buna alegere pentru a fi legal conform noilor reglementari RAR

 

Pentru a satisface impunerea RAR pentru SITP legat de sistemul de supravegehere a activitatii, General Security va pune la dispozitie un kit de supraveghere compus dintr-un inregistrator DVR DS-7204HQHI-K1 (preconfigurat sa functioneze de luni pana vineri intre orele 8,00 si 20,00 si sambata intre orele 8,00 si 14,00; permite insa in acest sens si interventia operatorului) + un Hard Disk WD 30PUR cu doua alimentatoare 12V/2 A, doua camere dome AHD: TurboVTX 1219DIR si un monitor Hikvision 18”.

Kit-ul vine la pachet cu doua bucati de cablu coaxial cu alimentare, mufat la 18 m MTX EN-CPV18.

Kit-ul este DIY si poate fi pus in functiune extrem de simplu de catre personal neautorizat, fiind necesara doar montarea camerelor si alimentarea cu curent electric. În plus, General Security va ofera un manual cu instructiuni simple de instalare, precum si suport tehnic.

Pachetul contine minimul de echipamente impus de RAR, insa la cerere, in functie de fiecare configuratie a SITP, putem oferi si alte variante, care sa satisfaca orice necesar.

Garantie 2 ani!
Garantia se refera la hardware! Ca orice echipament electric sau electronic, echipamente de supraveghere beneficiaza de garantie conform legilor in vigoare, dar fara a oferi garantia inregistrarilorin cazul defectarii lor.
General Security nu este responsabila pentru orice pierdere/dauna suferita de utilizator, rezultata din utilizarea KIT-ului oferit.Totusi, pentru asigurarea inregistrarilor, exista solutii de backup pe care le putem oferi.
Termenul limita impus de RAR pentru instalarea sistemului de supraveghere este 20 mai 2018.

Pentru un kit mai complex, contactati-ne si va vom oferi cea mai avantajoasa varianta !

Vezi reglementările legislative ITP aici.