Despre Noi

General Security este o companie de elita din domeniul protectiei si securitatii electronice, infiintata in Noiembrie 1998, bazata pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan mondial. Suntem mandri de experienta dobandita de-a lungul timpului, care se concentreaza in crearea de proiecte complexe privind protectia obiectivelor industriale, guvernamentale si rezidentiale.

Succesul nostru se bazeaza pe inovatie si ingeniozitate pentru a va oferi cele mai performante sisteme de securitate. Prin sediile sale deschise in Cluj-Napoca, Brasov, Timisoara, Iasi si Bucuresti, General Security asigura distributia si implementarea de echipamente pe un teritoriu extins.

De ce General Security?

Pentru ca va oferim solutia completa.

Pornim de la ideea ca eficienta unui sistem de securitate consta in faptul ca acesta trebuie sa asigure o protectie completa. Va oferim solutii inteligente pentru supravegherea video, controlul accesului, sisteme de alarma antiefractie, detectia si semnalizarea incendiilor si sisteme Public Addressing.

Pentru ca punem accent pe calitate si performanta

Obiectivul nostru principal este acela de a ne mentine in fruntea companiilor de securitate, implementand o strategie de durata bazata pe cele mai performante solutii tehnice. Un alt tel il constituie asigurarea necesitatilor tale prin aducerea pe piata de produse si tehnologii complementare. Suntem continuu in cautarea unor solutii alternative mai sigure si mai performante avand un atribut comun – calitatea.

Pentru ca suntem flexibili

Cunoasterea problemelor clientilor nostri ne ajuta sa ne perfectionam sistemele de securitate astfel incat fiecare dintre acestea este adaptat la cerintele impuse de nivelul de securitate.

Pentru ca reprezentam o alegere sigura

Echipamentele noastre sunt in concordanta cu normele legislative iar prioritatea specialistilor si tehnicienilor nostri este aceea de a asigura functionalitatea optima a produselor si serviciilor furnizate. Pentru ca ne dorim ca acest proces sa se desfasoare in timp util, am creat aplicatia OTIS (Online Ticketing System), un “service” destinat rezolvarii rapide a inconvenientelor.