Distributie

Pagina dedicata firmelor instalatoare autorizate si consumatorilor care doresc sa vizualizeze produse ori sa beneficieze de oferte prin intermediul aplicatiei GS Distributie

 

Performanta conteaza

Cu o experienta de aproape 20 de ani, General Security a dovedit o performanta incontestabila in domeniul protectiei si securitatii electronice. Am inregistrat, de-a lungul anilor cele mai impresionante cresteri ale rulajelor, iar azi suntem cei mai mari distribuitori de profil din tara.
Produsele noastre indeplinesc standarde riguroase si se bazeaza pe cele mai moderne tehnici existente pe plan mondial. Astfel, suntem cel mai mare furnizor de produse Hikvision, care este liderul mondial in solutii de supraveghere video.

 

 

 

Descarca aplicatia si descopera ofertele gandite special pentru tine

Pentru ca punem accent pe o comunicare directa si eficienta, am dezvoltat aplicatia GS Distributie, care permite distribuitorilor nostri descarcarea ofertelor, informarea asupra promotiilor, vizualizarea noutatilor din domeniu si beneficierea de vouchere/discounturi.
Ca utilizator, poti beneficia prin extensia “Ma intereseaza”, de procentajul promotional oferit de General Security sau poti opta pentru cumpararea directionata spre magazinul nostru online.
Aplicatia este disponibila atat pe Android, cat si pe iOS.