Formular de reparatie

Conditii de garantie
Garantia se acorda numai insotita de formularul de reparatie, in care se specifica detaliat defectul constatat, o copie dupa certificatul de garantie (sau factura), ambalajul original impreuna cu accesoriile cu care a fost livrat echipamentul. Lipsa unuia din detaliile mentionate mai sus duce la imposibilitatea asigurarii garantiei.
SC General Security SRL garanteaza produsele pentru defectiuni de materiale si fabricatie la o folosire normala pe o perioada de 12 luni de la data livrarii, identificata dupa codul inscriptionat pe produse.

SC General Security SRL nu este responsabila de instalarea sau conectarea defectuoasa a produselor.

Garantia este acordata numai cumparatorului specificat in certificat sau in documentul fiscal care demonstreaza cumpararea produsului.

PIERDEREA GARANTIEI
Garantia se pierde in urmatoarele cazuri:
Defectiuni cauzate de instalare necorespunzatoare, variatii mari ale tensiunii de alimentare, transport
Desfacerea etichetei ce garanteaza provenienta produsului
Pierderea certificatului de garantie
in cazul in care cumparatorul intervine cu forte proprii la aparitia unei defectiuni; se exclud situatiile in care cumparatorul are acordul SC General Security SRL pentru remedierea defectiunii

IMPORTANT
Obligatia SC General Security SRL privind raspunderea sub garantie este limitata in mod expres la reparatia sau inlocuirea (cu acelasi produs sau echivalent) a oricarui produs defect.

Responsabilitatea SC General Security SRL va fi strict limitata la pretul de cumparare al produsului defect.

Cheltuielile privind transportul produselor iesite din garantie, la si de la sediul furnizorului vor fi suportate de catre cumparator.