Bine ati venit!

Bine ati venit!

GENERAL SECURITY este o companie de elita in domeniul protectiei si securitatii electronice bazate pe tehnicile cele mai moderne si strategiile de ultima ora existente pe plan mondial.

Suntem mandri de experienta dobandita de-a lungul timpului prin finalizarea de proiecte complexe privind protectia obiectivelor industriale, guvernamentale si rezidentiale.

SC General Security SRL
Piata 1 Mai nr. 4-5 in incinta CLUJANA
C.U.I.: RO 11160619
Reg.Com: J12/1732/1998
Cod IBAN: RO22RZBR0000060018472289, Ag. Cluj


Bine ati venit!

Sisteme de securitate si supraveghere video profesionale

Evolutia tehnologica foarte mare din ultimul timp, precum si accesul mult mai rapid la aceste tehnologii moderne au consolidat temelia implementarii unei multitudini de solutii atunci cand vorbim de protectia persoanei si a bunurilor acesteia.

Securitatea joaca un rol foarte important in viata fiecarei persoane, fiind considerata de psihologi a doua cea mai mare nevoie umana dupa cele fiziologice.

In mod concret, orice persoana isi doreste si are nevoie de protectie atat pentru sine cat si pentru proprietatile personale.

Astfel, investitia intr-un sistem de supraveghere video devine o investitie foarte importanta, necesara si de termen lung.


Ultimele Noutati

Black Friday continua cu reduceri substantiale la majoritatea produselor. Contactati punctele noastre de lucru pentru mai multe detalii ...
Citeste Mai Mult
In perioada 10-30 Noiembrie 2023 ai preturi promotionale la produsele selectate din gama Dahua Security!Oferta valabila pentru distribuitorii autorizati. Pentru ...
Citeste Mai Mult